Boligprojektet i Hersted Industripark. Illustration: Holscher Nordberg

Koncenton finder totalentreprenør til forstadsprojekt

Det bliver Raundahl & Moesby der som totalentreprenør skal opføre en karré med 184 lejligheder og erhverv som en del af byomdannelsesprojektet i Hersted Industripark.

Det sker, efter investeringsselskabet Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har valgt Raundahl & Moesby til projektet i Albertslund Kommune på den københavnske vestegn.

Lokalplanen er netop vedtaget og indeholder et samlet byggeri på 13.816 kvm boliger samt erhverv og parkeringskælder.

– Vi er glade for at deltage i endnu et ambitiøst byomdannelsesprojekt. Det er spændende at udvikle nye boligområder, og vi arbejder ud over dette projekt med 5-6 andre beliggenheder i området. Både beliggenheden i Storkøbenhavn og visionen om den bæredygtige udvikling af forstæderne taler direkte ind i den fortælling, vi ønsker at være en del af, siger projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby, Morten Jensen.

En erhvervsbygning nedbrydes for at skabe plads til byggeriet, som opføres som en firelænget karré i springende etageantal fra 4 til 7 etager. Lejlighederne bliver i forskellige størrelser. Byggeriet – tegnet af Holscher Nordberg – igangsættes i foråret 2023 og vil efter planen stå færdigopført i 2025.

Læs om Raundahl & Moesbys resultater i 2021 og forventninger til 2022:

Raundahl & Moesby kæmper sig tilbage til en milliardtoplinje

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder