Her er de yngste på Magthaverne

Hvis man gerne vil ses som en med indflydelse i den danske ejendomsbranche, så er man i gennemsnit 53 år. Det viser en gennemgang af de 50 profiler på årets liste over Magthaverne.

Alligevel er der to profiler, der er på listen, selvom de ikke engang er fyldt 40. Men altså også kun to. Det drejer sig om bystrategisk chef i Københavns Kommune Kenneth Horst Hansen, der har ansvar for nogle af Københavns Kommunes – og dermed landets – største udviklingsprojekter som Lynetteholmen og arbejdet med Kommuneplanen.

Den anden på listen under de 40 år er ligesom Kenneth Horst Hansen 37 år. Det drejer sig om Co-CIO i det svenske ejendomsselskab Heimstaden, Christian Fladeland. Begge de to profiler har også tidligere været på listen over Magthaverne henholdsvis som nr. 11 for Christian Fladelands vedkommende og nr. 16 for Kenneth Horst Hansens vedkommende i 2022.

Hele 14 på listen er fyldt 60, mens 18 er under 50. Dermed lander medianen på nøjagtig det samme som gennemsnittet. I den mere pudseløjerlige ende, så er hele 5 af Magthaverne 63 år, 5 er 58 og 3 er netop fyldt 50 i det forgangne år. 63, 48, 47 og 45 år er andre populære magthaver-aldre med 3 magthavere på listen.

Husk! Frem til den 28. april kan du være med til at afgøre, hvem der skal øverst på Magthaverne som de mest beundringsværdige, indflydelsesrige og magtfulde i den danske ejendomsbranche. Gå ind og stem her

Læs også 12 kvinder er på årets liste over Magthaverne: Her er de

Læs også Redaktørens Blog: Her er en særlig detalje om årets Magthavere

Læs også Magthaverne: Her er de nye på listen

Se hvem, der har været på de tidligere års lister her og stem på www.estatemedia.dk/magthaverne

Læs artiklen fra 2022 om Bjarne Jørgensens reaktion på positionen som branchens mest magtfulde

Du kan læse hele Estate Magasin med offentliggørelsen af årets Magthaverliste i no 2 her

Og endelig kan du læse alle tidligere artikler om Magthaverne her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder