Åbningen af showroomet bød på en større forsamling. Foto: Peter Sørensen.

Velliv præsenterer ny kontorcase med kraftigt reduceret CO2-forbrug

Velliv har i længere tid ønsket at reducere sine affaldsmængder og sit ressourcespild. I den forbindelse er pensionsselskabet gået sammen med videnskabelige partnere om at udvikle et fiktivt kontor på 700 kvm, hvor CO2-forbruget er reduceret med 40 procent.

Showroomet i kontorejendommen går under navnet Sustainability Lab og er en del af Science City. Science City er en sammenslutning af en række virksomheder og uddannelsesinstutioner baseret ved DTU i Lyngby, som har til formål at accellerere videnskabelige samarbejder.

Sustainability Lab er nu åbent for kunder eller klienter, som også ønsker inspiration til mere klimavenlighed. I showroomet har man for eksempel i videst muligt omfang benyttet overskudsmøbler, og glasvinduerne i møderummet er gamle branddøre, som er bygget ind som væg. Køkkenet er leveret af Stykka, som laver udskifteligt interiør, der kan genbruges.

Velliv anser showroomet som en stor succes og ønsker at implementere løsningerne i flere kontorer og lokaler.

 

Billede fra åbningen af Vellivs showroom i Lyngby 20. april 2023. Foto: Peter Sørensen

 

Endnu et billede fra åbningen af demonstrationskontoret i Lyngby. Foto: Peter Sørensen.

Læs også: Travlhed: Colliers indretter 35.000 kvm kontorer

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder