Tv. Tine Mouritsen Director and Head of Workplace & Project Advisory og Ulrich Reckert, Senior Director, Occupier Services, Partner. Foto: Colliers Danmark.

Travlhed: Colliers indretter 35.000 kvm kontorer

Erhvervsmægleren Colliers er muligvis mest kendt for at formidle store ejendomshandler. Men siden 2019 har selskabet også tilbudt lejere at indrette nye kontorer, som afspejler den moderne arbejdsplads.

Og her i starten af april i år havde selskabets såkaldte Occupier Services’ Workplace Advisory-afdeling lavet indretning på 35.000 kvm kontor for selskaber som Netcompany, Green Power Denmark og flerbrugerkontoret PFA the Union.

Et fællestræk for de nævnte projekter har blandt andet været interiøret, som har været heftigt præget af genbrug – heriblandt stole, mødeborde og lamper.

Der har været en stor villighed til at arbejde med genbrug, upcycling af eksisterende møbler, samt farver og generelt et større mod, når det kommer til produktvalg, siger Tine Mouritsen, Director and Head of Workplace & Project Advisory, Colliers Danmark.

Hun påpeger samtidig, at kontorindretning har ændret sig markant, efter at de ansatte for alvor er vendt tilbage til arbejdspladsen efter corona.

– Efter pandemien ser vi, at der er kommet meget større fokus på en generel well-being på kontorerne, fordi de ansatte har vænnet sig til en fleksibel arbejdsdag. Der er større fokus på trivsel, indeklima og farver, end der tidligere har været. Nu handler det om, at man som arbejdsplads skal skabe oplevelser og glæde blandt ens ansatte, siger hun.

Læs også Danske ejendomme står stabilt i den nordiske konkurrence

Læs også Colliers Nordics: Det bliver værre før det bliver godt

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder