– Vi begynder at blive mere aktive igen

Sidste dag på Mipim, og Mipim Morgen tager pulsen på oplevelsen og overvejelserne hos nogle af de både garvede og nye Mipim-deltagere. Vi lægger ud med Nrep, der begynder at se nye muligheder i markedet efter at have reduceret i en periode. Bestyrelsesformand Mikkel Bülow-Lehnsby, der også var på scenen torsdag aften som medlem af den jury, der udvælger de nominerede til Mipim Awards forventer, at Nrep snart bliver mere opportunistisk og med sin størrelse kan løse større porteføljer med udfordringer. Han er også positiv omkring kreditgivning, og ser på om Nrep måske får mulighed for at kunne hjælpe udviklingsprojekter i fremtiden i en tid, hvor bankerne kan blive mere restriktive.

Vi møder også Head of Leasing, der både giver en indsigt i udlejningsmarked, hvor der bliver “lidt længere mellem snapsene”, og også kan sige, at mange af de meldinger hun fik inden Mipim heldigvis ikke viste sig at holde stik. I stedet har hun oplevet en sober tone og en enorm hjælpsomhed fra både kolleger og konkolleger.

Markedet i Aarhus er fortsat i fremgang, men der udestår en korrektur, og det har Mipim Morgen talt med Jan Hougaard om og endelig, så tager vi pulsen på den danske stand i en opsummering med Lars Søndergaard.

Hør også Mipim Morgen torsdag Vi skal ikke være så bange for konkurrence

Hør også Mipim Morgen onsdag Vi kan se os selv åbne 7-8 hoteller i København

Hør også Mipim Morgen tirsdag Store forventninger hos både debutanten og den erfarne

Hør også Mipim Morgen mandag Tips og eksklusiv viden om ugen i Cannes

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder