Leder efter grunde på Mipim: – Vi kan se os selv lave 7-8 hoteller i København

Tirsdag var den store åbningsdag på Mipim. I Mipim morgen taler vært Kamilla Sevel i dag med Byggesocietetets formand Ole Schrøder, der glæder sig over en god åbning af både den danske stand og mødet med netværket på Nordic Lounge. Han opfordrer til større sammenhold i den danske ejendomsbranche, så vi samlet kan levere bæredygtighed på højt niveau.

Den nye konstituerede direktør i Rådet for bæredygtigt byggeri, Sisse Norman, er på Mipim for anden gang og nu i ny rolle. Hør hende fortælle om rødgrød med fløde og internationalt samarbejde, og hvorfor Danmark skal have et råd for bæredygtigt byggeri.

Du kan også møde Frans Barkler fra hotelselskabet IHG, der har flere hoteller i Cannes og Nice end i hele Danmark. Det vil de gerne lave om på, og derfor er Frans Barkler på Mipim for at møde danske aktører med projekter, grunde eller ejendomme, der kan blive til et af hotellets 16 brands.

Hør også Mipim Morgen tirsdag Store forventninger hos både debutanten og den erfarne

Hør også Mipim Morgen mandag Tips og eksklusiv viden om ugen i Cannes

Læs også Tony Christrup efterlyser politisk støtte til dansk stand

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder