– Vi skal ikke være så bange for konkurrence

Torsdagens udvalg

Bæredygtighed kan man ikke komme udenom på Mipim i år.

– Hvis man har fokus på bæredygtighed, så er der brug for Proptech-løsninger. Men så er der en udfordring med, at der er mange løsninger, og det er ikke alle, der vil overleve og sådan er det, siger Business Angel Per Andersen, der er på Mipim med 5 af de selskaber, han har investeret i.

Adm. direktør i By & Havn Anne Skovbro fortæller om Mipim med både optimistiske tilbagemeldinger men også nogle mere bekymrede, og CEO i Deas Rikke Lykke er ikke bange for konkurrence, selvom hun står i spidsen for den Deas’ ambitioner om at vokse i det nordiske marked, hvor der de seneste år er kommet flere og flere konkurrenter.

Hør situationsreportagerne fra gaden i Cannes og den danske stand i dennne udgave af Mipim Morgen.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder