Den orange ejendom nederst i billedet er Hostrupsgade 33A. Nygade 36A ligger ligger øverst midtfor og har sort tag.

Dobbelt ejendomshandel i Silkeborg

To ejendomme i det centrale Silkeborg har ved virkning fra årsskiftet fået ny ejer. En lokal investor, der driver en ejendomsportefølje med sine børn, har købt ejendommene af to forskellige sælgere.

Der er tale om Nygade 36A og Hostrupsgade 33A, der blev handlet til henholdsvis 3,7 millioner kr. og 5,1 millioner kr. Førstnævnte ejendom er udlejet til en frisør, café og et pizzeria, mens værtshuskæden Rabalderbar lejer sig ind i den anden ejendom.

Gode genudlejningsmuligheder
– Investor kan se frem til et godt afkast og tryghed i kraft af de gode genudlejningsmuligheder grundet den helt centrale beliggenhed. På den lange bane er der også mulighed for udvikling af ejendommene på samme måde, som andre ejere i karrieren har gjort det, siger Jesper Breth Pedersen fra Property Advice i Aarhus, der har formidlet salget af begge ejendomme.

Læs mere om Property Advice i denne artikel





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder