Adm. direktør, helejer og stifter Heine Jensen, Property Advice. Foto: Property Advice

Property Advice overgår egne forventninger i første regnskabsår

Property Advice, som blev etableret i maj 2019 af adm. direktør og helejer Heine Jensen, har netop offentliggjort sit første årsregnskab.

Det viser, at den Aarhus-baserede full service-ejendomsrådgiver i 2021 opnåede en bruttofortjeneste på 7,2 millioner kr., mens resultatet før skat landede på 1,9 million kr.

– Resultatet er over det forventede i et år, hvor der er anvendt mange ressourcer i forbindelse med nyansættelser, opbygning af en ny organisation og processer m.v. Ved udgangen af året var der 10 fuldtidsansatte, og der forventes i de kommende år vækst i aktivitet og antal ansatte.

– Alt i alt har 2021 været meget tilfredsstillende, lyder det fra ledelsen anført af adm. direktør Heine Jensen og bestyrelsesformand Karina Boldsen.

Property Advice’ formål er at skabe det bedste udbytte for professionelle ejendomsaktører vedrørende køb, salg og udvikling af erhvervs- og investeringsejendomme.

I 2021 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab. Det betyder, at Property Advice nu kan aflægge et officielt regnskab, der viser ’et solidt fundament for at indfri ambitionerne om yderligere vækst’.

Heine Jensen: Jeg er stolt
– Jeg er stolt af, at vi kan skabe sådan et overskud i et år, der har haft stort fokus på nye ansættelser og opbygning af organisationen. Det viser, at vi har en berettigelse i markedet, siger Heine Jensen.

Han peger på, at en stor del af årets resultat kommer fra formidling af erhvervsejendomme, men at en stigende del af omsætningen bevæger sig over i rådgivning til virksomheder og investorer, som ønsker at erhverve eller udvikle en ejendom, grund eller en ejendomsportefølje.

– For os er det ikke nødvendigvis transaktionen, der er interessant. Vi er lykkedes godt med at tilbyde vores kunder rådgivning, som tager udgangspunkt i en bredere palette af kompetencer, end man sædvanligvis ser hos erhvervsmæglere. Vi bistår typisk professionelle og semiprofessionelle ejendomsbesiddere med at eksekvere på deres strategi for en given ejendom, eller hvis der ikke er en klar strategi, udarbejder vi en sådan sammen med investor. Det er altså ikke selve salget, der er kernen for os, det er helheden i ejendommens potentiale, siger Heine Jensen i en meddelelse.

Vil have kontorer i hele landet
I de kommende år forventes ’en markant udvikling i aktivitetsniveauet og antal ansatte’, som samlet set skal bidrage til større omsætning.

– Vi har allerede aktiviteter i hele landet, men det er vores ambition, at vi inden for en kortere årrække vil etablere kontor i København og gøre endnu mere ud af at være til stede i hele landet, siger Heine Jensen.

Til at styrke virksomhedens strategi indtrådte i 2021 en professionel bestyrelse med Karina Boldsen i spidsen i forbindelse med omdannelsen til et aktieselskab.

Derudover etablerede Property Advice i slutningen af året en ny afdeling, hvis hovedformål er formidling af landbrugsejendomme og rådgivning inden for landbrugssegmentet.

– Der er brug for et nyt syn på generationsskifterne inden for landbruget, og her kan vi i Property Advice tilbyde en rådgivning, der også omfatter at forholde os til familiens strategi på lang sigt, siger bestyrelsesformand Karina Boldsen, Property Advice.

Til at styrke forretningsbenet har Property Advice netop budt velkommen til et nyt eksternt bestyrelsesmedlem i skikkelse af Jens Schjerning, der til daglig er cheføkonom hos Fondsmæglerselskabet Agrocura.

Ledelsen skal styrkes i 2022
Ved udgangen af 2021 havde Property Advice 10 fuldtidsansatte medarbejdere, der alle arbejder ud fra kontoret i Aarhus.

I 2022 vil ledelsen blive styrket med henblik på at realisere selskabets mål.

Læs også Udbrydere fra Nordicals har succes med ny virksomhed

Se regnskabstabel under faktaboksen

 

Fakta: Property Advice

– Etableret i maj 2019 af adm. direktør og helejer Heine Jensen

– Full service-ejendomsrådgivning; salg, transaktionsrådgivning, vurderinger, udvikling og bygherrerådgivning henvendt semiprofessionelle og professionelle investorer inden for erhvervs- og landbrugssegmentet

– Kontor i Aarhus med 10 fuldtidsmedarbejdere per 1. januar 2022

– Property Advice A/S’ bestyrelse består af formand Karina Boldsen samt eksternt medlem Jens Schjerning og interne medlemmer Heine Jensen, CEO, og Katrine Bjerre, CCO

 

2021-årsregnskab for Property Advice

Kilde og tabel: Property Advice A/S’ årsrapport 2021

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje