Ejendommen Adelgade 31-35 i Ebeltoft. Foto: TK Erhverv

Strøgejendom i Ebeltoft har fået ny ejer

Foruden at være en velbesøgt ferieby med Fregatten Jylland som et af trækplastrene, har Ebeltoft også andet at byde på.

Det nye kulturhus Maltfabrikken og nye boligprojekter ved havnen har gjort den østjyske by endnu mere attraktiv og kan have været medvirkende til at skubbe på salget af ejendommen Adelgade 31-35, som ligger på byens handelsstrøg.

Ejendommen indeholder tre erhvervslejemål og otte boliglejemål og er solgt af TK Erhverv til en endnu ikke offentliggjort pris og unavngiven køber.

Den hidtidige ejer er selskabet Noctua Ejendomme III, som igen er ejet af Kasper Thomsen, som i sin tid var med til at stifte Ejendomsavisen og Bilavisen sammen med den nuværende Vindstød-ejer og direktør Morten Nissen Nielsen.

Ejendomsavisen  og Bilavisen blev senere solgt til JP/Politikens Hus.

Estate Media har tidligere skrevet om, hvordan restaurering og nyanvendelse af kulturhistoriske bygninger som Maltfabrikken kan være med til at løfte en hel by eller et område. Læs mere her: Sådan kan fyrtårnsprojekter løfte lokalområder markant





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder