Partner og erhvervsmægler Philip Eduard, Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus. Foto: Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus

Ny partner i Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus skal opbygge nyt forretningsben på Sjælland

Philip Eduard er ny partner og erhvervsmægler i Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus, oplyser erhvervsmæglerfirmaet.

29-årige Philip Eduard kommer fra en stilling som associeret partner i den aarhusianske erhvervsrådgiver Property Advice, som han har været med til at starte op fra bunden efter hans stop i Nordicals i 2019.

– Vi har brugt lang tid på at finde den helt rigtige profil til at træde ind og styrke vores partnerskab, og den person kan vi med stolthed sige, at vi har fundet i Philip Eduard.

– Han får ansvar for at opbygge et nyt forretningsben på Sjælland, hvor vi ser et stort potentiale for vores virksomhed. To yderligere erhvervsmæglere forventes at tiltræde virksomheden til at supportere Philip Eduard i løbet af 1. halvår 2022, oplyser direktør og partner Peter Fredberg, Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus.

Fra tre til ni ansatte i 2021
I løbet af 2021 gik Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus fra tre til ni ansatte med en udvidelse af kontoret til følge. Samtidig kigger erhvervsmæglerfirmaet tilbage på ’et hektisk år med historisk høj aktivitet’ inden for rådgivning af investeringsejendomme, og det er selskabets klare målsætning at fortsætte vækstrejsen i 2022, fremhæver Peter Fredberg.

Efter Philip Eduards optagelse ved årsskiftet består partnerkredsen i Ejendomsmægleraktieselskabet Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus nu af Peter Fredberg, Jan Kirkebæk, Cato Vestergaard og Philip Eduard.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder