Partnerkredsen i TK Erhverv – fra venstre: Peter Fredberg, Philip Eduard, Jan Kirkebæk og Cato Vestergaard. Foto: TK Erhverv

Kendt erhvervsmægler skifter navn

TK Erhverv.

Det er det nye, officielle navn for ejendomsmæglervirksomheden, der tidligere har heddet Thorkild Kristensen Erhverv og Thorkild Kristensen Erhverv Århus.

Det oplyser TK Erhverv.

– Vores nye navn, TK Erhverv, er altid blevet brugt i daglig munde som forkortelse for Thorkild Kristensen Erhverv, og dermed bevarer vi også navnemæssigt en del af vores gamle dna. Det har hele tiden været vores ønske at holde fast i dna’et og dertil tilføre noget nyt, skriver TK Erhverv.

Ejendomsmæglervirksomheden med aarhusianske rødder åbnede 1. april et kontor i København, så TK Erhverv nu har kontorer i Aarhus, Aalborg og København.

Læs mere i Aarhusiansk erhvervsmægler melder om god start i København

Læs også Ny partner i Thorkild Kristensen Erhverv Aarhus skal opbygge nyt forretningsben på Sjælland

– Vi har tyngde i baglandet og samtidig fået tilført nye kompetencer, energi og kreativitet, hvilket indebærer, at vores fokus og kompetencer nu udvides fra den gamle boligmasse til rådgivning om og salg af rækkehusprojekter, byggejord og ikke mindst den nye boligmasse i storbyerne, hvilket kan illustreres med nyt kontor i København i 2022, fremhæver TK Erhverv anført af adm. direktør og partner Peter Fredberg.

Derudover udgøres partnerkredsen af Jan Kirkebæk, Cato Vestergaard og Philip Eduard.

TK Erhverv er opkaldt efter Aalborg-udvikleren Thorkild Kristensen, der blandt andet også stiftede udviklingsselskabet TK Development, som i 2019 skiftede til navnet Agat Ejendomme i forbindelse med transformationen til et ejendomsselskab.

Læs om TK Erhvervs resultater i 2021 og forventninger til 2022:

Aarhusiansk erhvervsmægler går markant frem efter underskud

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder