City Vest i Aarhus-forstaden Gellerup. Foto: City Vest

A. Enggard køber City Vest af Danske Shoppingcentre

Et af landets første, overdækkede storcentre, har skiftet ejer. A. Enggaard har købt City Vest i Aarhus-forstaden Gellerup af Danske Shoppingcentre.

Centret har skrantet de senere år, og i november kunne TV2 Østjylland fortælle, hvordan 40 af de 65 lejemål i centret ville stå tomme, efter at Bestseller-kæderne Only og Vero Moda havde besluttet sig for at lukke deres butikker.

Men A. Enggaard har altså besluttet i for at tage handsken op og prøve at vende udviklingen. Det skal blandt andet ske med en større afdækning, hvordan centret fortsat kan bidrage til en positiv udvikling i nærområdet – et nærområde, som A. Enggaard allerede har investeret og engageret sig i med en række projekter.

Skal tænkes ind i en helhedsplan
– Vores store engagement i bydelen og gode samarbejde med blandt andre kommunen og Brabrand Boligforening, giver os gode vilkår for i tråd med den visionære helhedsplan for området netop at tænke i helheder, der tilgodeser både City Vest, Gellerup og ikke mindst Aarhus, siger afdelingschef i A. Enggaard Jens Skinnebach.

Hos Danske Shoppingcentre vil man nu fokusere på de resterende 17 shoppingcentre i porteføljen.

– Jeg er sikker på, at City Vest går en spændende fremtid i møde, og det glæder mig, at der er planer om at samtænke planerne med City Vest med kommunens visioner for området. Det bliver godt for byen og borgerne, siger Jesper Faurholdt, der er adm. direktør i Danske Shoppingcentre.

Overdragelsen får ikke indflydelse på den nuværende drift af City Vest.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder