Anders Skovgaard Klingbeil er dansk landechef og chef for Asset Management i Danmark. Foto: Patrizia.

Patrizia får ny landechef i Danmark

Siden Rikke Lykkes exit til Deas for lidt over et år siden og senere Louise Hertz’ farvel i sommer har Patrizia i Danmark manglet en lokal landechef. Men det får den tyske forvalter nu.

Anders Skovgaard Klingbeil kommer til Patrizia fra ATP Ejendomme og har over 14 års erfaring med dansk og europæisk Asset Management. Anders Skovgaard Klingbeil skal nu bistå med forvaltning og udvikling af Patrizias ejendomsportefølje på cirka 1,5 milliarder euro – godt 11 milliarder kr. – i Danmark. 

Anders Skovgaard Klingbeil har været Senior Asset Manager i ATP Ejendomme. 90 procent af Patrizias portefølje i Danmark er boliger, mens resten er retail.

Den nye landechef for Patrizia i Danmark, der rapporterer til Hans Vermeeren, chef for Asset Management for Holland og Norden, vil stå i spidsen for Patrizias kontor i Danmark med 12 medarbejdere. Patrizia har ligesom andre investorer blikket fast rettet mod at få den eksisterende portefølje til alt performe bedst muligt.  

– Jeg er meget glad for at byde Anders Skovgaard Klingbei velkommen til Patrizia på et så spændende tidspunkt for vores virksomhed. Asset Management, ledet af Anders, vil være afgørende for vores succes i Danmark. I tæt samarbejde med det øvrige team i Patrizia vil vi i stigende grad søge efter investeringsmuligheder, især inden for boliger og kontorer, hvor vi kan skabe merværdi på ejendomsniveau for eksempel, hvor vi kan renovere og modernisere for at levere en robust vækst i udlejningen, kombineret med en stærk strategi i forhold til mindre CO2-udslip, siger Hans Vermeeren.

Læs også Louise Hertz stopper som dansk landechef i Patrizia

Læs også Rikke Lykke bliver ny topdirektør i Deas

En af de første store, udenlandske investorer Danmark
Patrizia har opereret i Danmark i over et årti og var en af de første, store internationale investorer, der kom til Danmark efter finanskrisen.

– Vi ser en fortsat investorappetit. Siden begyndelsen af i år har vi investeret omkring 330 millioner euro i ejendomsprojekter på dette marked, og det seneste eksempel var et værdiskabende udviklingsprojekt for flerfamilieboliger i Aarhus sammen med en investeringspartner, som vi har til hensigt at færdiggøre inden 2025.

Anders Skovgaard Klingbeil er naturligt nok glad for sit nye job:

– Jeg er taknemmelig for den varme velkomst, som Hans Vermeeren og hele Patrizia-teamet i København har givet mig. Patrizia var allerede kendt for mig som en bæredygtig investeringsforvalter, der ikke blot har en stærk lokal ekspertise, men også en global kundebase og et internationalt netværk af kontorer. Det er et logisk valg for mig at slutte mig til en så iværksætterorienteret og ambitiøs virksomhed med en klar vækststrategi.

Før sin seneste stilling hos ATP Ejendomme, hvor han var ansvarlig for udvikling af en portefølje, var Anders Skovgaard Klingbeil Head of Asset Management i Kereby. Han har også været asset manager i Gangsted-Rasmussen Gruppen og Financial Controller i Ejendomsinvest.

Anders Skovgaard Klingbeil tiltrådte som dansk landechef og chef for Asset Management i Danmark den 1. november.

 

Fakta: Patrizia
Patrizia forvalter aktiver for mere end 56 milliarder euro – over 416 milliarder kr. –  og har mere end 1.000 medarbejdere fordelt på 28 lokationer verden over.

 

Læs også Patrizia vinder central grund i Aarhus – vil bygge 200 boliger

Læs også C.F. Møller Architects skal tegne stort projekt for Patrizia





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder