Tidligere European Head of Asset Management i den tyske kapitalforvalter Patrizia Rikke Lykke afløser Henrik Dahl Jeppesen som adm. direktør i Deas Gruppen. Foto: Deas

Rikke Lykke bliver ny CEO i Deas

Tidligere European Head of Asset Management i den tyske kapitalforvalter Patrizia Rikke Lykke afløser Henrik Dahl Jeppesen som adm. direktør i Deas Gruppen, erfarer Estate Media.

Deas er Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskab med aktiviteter i hele landet og efter opkøb af blandt andet Aberdeen Standard Investments’ nordiske aktiviteter har selskabet en portefølje under forvaltning på godt 250 milliarder kr. bestående af mere end 2.400 erhvervs- og boligejendomme, som hovedsagelig ejes af institutionelle investorer, private investorer samt ejer- og andelsboligforeninger.

Selskabet har 900 medarbejdere.

Rikke Lykke offentliggjorde i maj, at hun stoppede i Patrizia og skulle videre til et nyt topjob. På det tidspunkt kunne hun ikke sige, hvad jobbet kom til at indeholde. Hun har i flere sammenhænge nævnt, at Patrizia var et meget spændende sted med mange muligheder.

– Når jeg nu på trods af det har valgt at opsige min stilling, er det, fordi jeg har fået tilbudt en spændende stilling, som jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, sagde Rikke Lykke til Estate Media tilbage i maj.

Endnu kunne hun dog ikke sige hvorhenne.

– Jeg kan for nuværende ikke oplyse, hvor jeg tiltræder, men jeg kan sige, at det er en større virksomhed i Nordeuropa. Jeg forventer at kunne uddybe det yderligere i slutningen af sommerferien, sagde Rikke Lykke til Estate Media.

Læs mere i Rikke Lykke stopper i Patrizia – skal videre til nyt topjob

Det er efter Estate Medias oplysninger bestyrelsen i Deas, der har ønsket en ny ledelseskonstellation blandt andet for at øge forvaltningsvirksomheden nordiske fokus. Rikke Lykke har været både ansvarlig for de nordiske investerings- og asset management aktiviteter i Patrizia og senest asset management i hele Europa.

Henrik Dahl Jeppesen har været i Deas i mere end 30 år, hvor han startede i 1993 under Margit Birk Andersens ledelse. I 2007 overtog han stolen som adm. direktør.

Henrik Dahl Jeppesen

Han har samtidig været formand for foreningen for ejendomsinvestorer og -administratorer, Ejendomdanmark, siden 2018 og medlem af bestyrelsen i DI Service siden 2016.

Ifølge Estate Medias kilder vil CEO-skiftet blive offentliggjort tirsdag.

Deas Gruppen, som består af Deas A/S og Deas Asset Management A/S, ejes af Montagu Private Equity.

Læs mere i Deas Gruppens top står stille – bunden dykker markant

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder