De 26 nyopførte rækkehuse i Vinding cirka 5 km sydøst for Vejle Centrum. Foto: Presse

Koncenton køber endnu et rækkehusprojekt

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har netop købt 26 nyopførte rækkehuse i Vinding cirka 5 km sydøst for Vejle Centrum.

Bag salget står det familieejede ejendomsselskab Duras. Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

– Vi ser frem til at udbygge vores tilstedeværelse i området, hvor vi i forvejen driver en række andre udlejningsejendomme med stor succes. Det er et område i markant vækst, og de flotte boliger vil uden tvivl blive mødt af stor interesse fra lejerne. Det gør det til en attraktiv investering, som vi forventer vil give et solidt afkast til investorerne fremover, siger ejendomsdirektør Anders Bangsgaard, Koncenton.

Læs også Koncenton køber yderligere 154 boliger ved Vejle – se estimeret pris

Læs også Koncenton vil udvide porteføljen med 30 milliarder kr. inden 2025

Colliers har rådgivet Duras i processen og forestået udbuddet. Mogens Zinck, adm. direktør i samt medejer og medstifter af Duras, siger om salget:

– Som lokal fra Vinding har jeg altid set på den gamle smukke, men også efterhånden misligholdte Vinding Ladegaard. Derfor var det en særlig fornøjelse at være med til at skabe et nyt projekt i god ånd med historien, hvor vi har haft respekt for den gamle gård, blandt andet i form af et hovedhus i oprindelig stil med stråtag og usædvanligt store friarealer.

Læs også Jyske ejendomsfamilier tjener over 80 millioner kr. på fem år

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder