Koncenton overtager 66 rækkehuse i Bredballe øst for Vejle. Foto: Presse

Koncenton i nyt opkøb: Usikkerheden på markedet er større end normalt

Det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton, der udbyder boligejendomme i investeringsprojekter via fonde, som privatinvestorer kan investere i, har købt 66 rækkehuse i Bredballe øst for Vejle. Det drejer sig om Project Garden bestående af boliger på mellem 82 og 121 kvm, der alle er opført og fuldt udlejet, oplyser Koncenton uden at komme ind på transaktionssummen.

– Usikkerheden på investeringsmarkederne er større end normalt, og derfor kan vi mærke, at investorerne efterspørger sikkerhed i deres valg af aktiver. Det har også betydet, at vi oplever en stigende interesse for ejendomme, der er i drift og indtægtsgivende allerede fra dag 1, og på den måde imødekommer investorernes behov for sikkerhed, siger ejendomsdirektør og partner Anders Bangsgaard, Koncenton.

Læs også NRE-direktør om usikkert marked: Vi har ro i maven

Læs også Usikkert marked og ’grim cocktail’: Arkitema vinker farvel til 20 ansatte

Hedensted-baserede Duas Bolig, der er helejet af Peter Due Laursen, er både bygherre og sælger af rækkehusene, der er opført mellem 2013 og 2017.

– Den attraktive beliggenhed og den velfungerende drift betød, at vi ganske hurtigt kunne melde projektet udsolgt efter stor interesse fra investorerne. Der er et stort potentiale i projektet. Både på den korte bane med en solid drift og på den længere bane med mulighed for en attraktiv exit, siger Anders Bangsgaard.

Overtagelsen af ejendommene vil forventeligt ske i 2. halvår 2022, oplyser Koncenton.

Colliers har formidlet salget.

Læs om Koncentons 2021-resultater og forventninger til 2022:

Rekordoverskud i Koncenton runder 150 millioner kr.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder