Christoffer Börjesson er Head of Newsec Digital Accelerator i Newsec. Foto: Newsec

Ny chef skal løfte Newsecs digitale fokus

Newsec lancerer et nyt initiativ, Newsec Digital Accelerator, for at styrke sin position inden for digitalisering og bæredygtighed.

Det oplyser den nordiske ejendomsrådgiver og forvalter.

Christoffer Börjesson er udpeget til at lede satsningen på tværs af de i alt syv nordiske og baltiske lande, Newsec i dag er til stede i. Newsec Digital Accelerator skal sikre en fortsat udvikling af Newsecs langsigtede arbejde med at digitalisere ejendomsbranchen.

Nyudnævnte Head of Newsec Digital Accelerator Christoffer Börjesson kommer med en bred kompetence inden for områder relateret til digitalisering, internet of things og it-sikkerhed i ejendomsbranchen.

I 2021 kom han til Newsecs moderselskab Stronghold Invest som Senior Business Developer, og før det var han Digital Officer i Fastighetsägarna i Sverige.

– At være førende inden for innovation og nye tekniske løsninger har længe været centralt for Newsec. Nu intensiverer vi vores fokus og styrker området yderligere for at kunne tilbyde markedets absolut mest digitale ejendomsforvaltning. Med Christoffer Börjesson drive og erfaring på området ser vi frem til at skabe stor værdi for vores kunder ved at muliggøre deres digitaliseringsrejser, siger adm. direktør Patrik Attemark, Newsec, i en meddelelse.

Læs også Newsec får ny CEO – vil ekspandere i hele Europa

Formål
Formålet med Newsec Digital Accelerator er at udforske nye forretningsmodeller og tjenester til at drive udviklingen af digitalisering af ejendomme for både eksisterende og nye kunder.

– Konkret vil vi hjælpe vores kunder med at blive mere bæredygtige, opnå effektiviseringsgevinster og øge værdien af deres porteføljer ved at levere teknologi og tjenester som en komplet løsning. Smarte og forbundne bygninger giver ejendomsejere og -selskaber muligheder for at skabe mere brugervenlige og fleksible miljøer for deres lejere og imødekomme de stigende krav fra reguleringer og investorer, siger Christoffer Börjesson, Head of Newsec Digital Accelerator.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder