Senior Director og Head of Property Management Thomas Hejde, CBRE. Foto: Newsec

CBRE henter Newsec-direktør til chefpost

Thomas Hejde, 55 år, er 1. november tiltrådt som Senior Director og Head of Property Management hos erhvervsejendomsrådgiveren CBRE. Dermed er Thomas Hejde skiftet fra konkurrenten Newsec.

Thomas Hejde kommer med mange års erfaring fra ejendomsbranchen, senest fra en stilling som afdelingsdirektør i erhvervsmægleren Newsec, hvor han primært beskæftigede sig med personaleledelse, property management og forretningsudvikling. Han har tidligere været ansat i blandt andet Danske Bank, Idemia og CBRE Global Workspace Solutions, som i dag er en integreret del af CBRE.

I sin nye stilling i CBRE får Thomas Hejde ansvaret for et vigtigt forretningsben hos CBRE, hvor han skal hjælpe virksomhedens kunder, herunder internationale, professionelle fonde og institutionelle investorer med at positionere sig på det danske ejendomsmarked.

– Med fokus på medarbejderne, processer og digitalisering er det min mission at skabe plads til vækst og samtidig sikre den gode kunde- og lejeroplevelse, som teamet allerede leverer i dag, siger Thomas Hejde om sin nye rolle.

Thomas Hejde, der er uddannet ingeniør, overtager stillingen fra Jørn Elkjær Holm, der fortsætter i CBRE, men fremover primært vil koncentrere sig om kunder og kunderelationer.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder