5 procent flere kvinder i toppen af ejendomsbranchen

Ejendomsdirektør Solveig Rannje, Velliv. Foto: Wilfred Gachau

For at kunne sammenligne har vi valgt at tage de samme 15 selskaber, som vi så på i 2021. Og der er sket en markant forskel især i visse selskaber.

Ser man på direktionssiden, så har intet rykket sig. Her sidder de samme to kvinder som i 2021 i de 15 største selskaber nemlig Solveig Rannje i Velliv Ejendomme og Louise Hertz i Patrizia Danmark – og udgør dermed godt 13 procent af lederskabet på direktionsniveau.

Men ser man på bestyrelsessiden, så er der sket fremskridt. Her er andelen af kvinder gået fra 7 til 11. Der er kommet en kvinde ind i Nrep, i Heimstaden og så har Thylander valgt at inkludere to kvinder i bestyrelsen.

Dermed er der tre selskaber, der har 2 kvinder i direktion og bestyrelse. Det drejer sig om Velliv, Thylander og Patrizia, mens Nrep, Dades, Heimstaden, Jeudan, Kereby, Barfoed Group og Kirkbi har et enkelt kvindeligt medlem. I dag, den 8. marts, er det kvindernes internationale kampdag.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder