Bestyrelsesformand, helejer og stifter Mikael Goldschmidt, M. Goldschmidt-koncernen. Foto: Peter Nørby

M. Goldschmidt bygger 45 boliger i Hornbæk

De lokale har længe ønsket flere udlejningsboliger, og nu kommer der flere til Hornbæk.

Det er selskabet M. Goldschmidt Ejendomme ejet af den mangeårige ejendomsinvestor Michael Goldschmidt, der er klar til at bygge 45 lejeboliger yderligere i det nye område kaldet Hornbæk Skovpark. Hornbæk Skovpark er et nyt boligområde, der skal opføres på tidligere landbrugsjord ved Carl Bødker Nielsens Vej i det sydlige Hornbæk ved idrætsanlægget.

Boligerne kommer til at bestå af 33 rækkehuse og 12 lejligheder og skal bygges af entreprenørfirmaet Byggeselskabet Paulsen og forventes klar til indflytning i slutningen af 2023. Kommuneplanen har udlagt området til, at der maksimalt kan bygges i 2 etager. Området støder direkte op til idrætsanlægget.

– Vi er nu klar til at opføre en masse skønne boliger i samme høje kvalitet som de øvrige boliger i Hornbæk Skovpark, og vi glæder os til, at der kommer endnu mere liv i området, siger bestyrelsesformand, ejer og stifter Mikael Goldschmidt, M. Goldschmidt-koncernen.

M. Goldschmidt Ejendomme købte i december 2020 syv nyopførte rækkehuse i Hornbæk Skovpark, som blev udlejet på under en måned. Sammen med de syv rækkehuse købte ejendomsselskabet byggerettighederne til de 45 planlagte boliger, der nu snart bliver en realitet.

– De første syv rækkehuse blev udlejet på rekordtid, og vi forventer, at efterspørgslen på de kommende 45 lejeboliger i Hornbæk Skovpark bliver lige så stor, siger Mikael Goldschmidt, der forventer, at udlejningen åbner i starten af 2023.

M. Goldschmidt Holding blev grundlagt i 1979 af eneejer Mikael Goldschmidt, der i 2020 skiftede fra at være adm. direktør til en post som bestyrelsesformand i Goldschmidt-koncernen.

Læs om koncernens 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

M. Goldschmidt tjener over en halv milliard kr. på fem år

og Mikael Goldschmidt forventer mere vækst efter bomstærkt år

Det Silkeborg-baserede Hornbæk Skovpark Resort 2017 ApS investerede oprindeligt i området og har bygget nogle af de første boliger, der er uden bopælspligt.

Hornbæk er mest kendt for sine udstrakte sommerhusområder, der om sommeren tiltrækker op til 35.000 turister til området. Det fastboende indbyggertal er godt 5.500.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder