Bestyrelsesformand, ejer og stifter Mikael Goldschmidt, M. Goldschmidt-koncernen. Foto: Peter Nørby

M. Goldschmidt udvider direktionen som led i generationsskifte

Direktionen i M. Goldschmidt Holding A/S bliver udvidet og styrket, oplyser stifter, ejer og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt.

Ændringerne gennemføres som led i en tidligere annonceret generationsskifteproces og ’er en fortsættelse af rejsen mod en mere traditionel ledelsesstruktur, som Mikael Goldschmidt ønsker gennemført for at styrke familiens virksomhed i det lange perspektiv’, oplyser koncernen.

Derfor udnævnes Christian Bertelsen, nuværende direktør i M. Goldschmidt Ejendomme A/S, til viceadministrerende direktør i M. Goldschmidt Holding A/S. Christian Bertelsen har i mere end 30 år beskæftiget sig med administration og forvaltning af fast ejendom og har siden 2016 været direktør i koncernens helejede datterselskab M. Goldschmidt Ejendomme A/S.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Christian Bertelsen, nuværende direktør i M. Goldschmidt Ejendomme A/S, er blevet forfremmet til viceadministrerende direktør i M. Goldschmidt Holding A/S. Foto: M. Goldschmidt

Mikael Goldschmidts to børn skal overtage på sigt
Mikael Goldschmidt fortsætter uændret som bestyrelsesformand for koncernen ’med det klare sigte at forberede sine to børn på, at de en dag skal indtage rollen som ansvarlige ejere’ af koncernen stiftet af Mikael Goldschmidt.

Direktionen i M. Goldschmidt Holding A/S består fremadrettet af adm. direktør Søren Bjørn Hansen og viceadministrerende direktør Christian Bertelsen.

Læs også Søren Bjørn Hansen rykker i generationsskifte op som topdirektør i M. Goldschmidt

M. Goldschmidt Holdings kerneforretning er investering i fast ejendom. Herudover ejer koncernen Danmarks største isenkræmmerkæde, Imerco, og visse andre aktiviteter. M. Goldschmidt Holdings balance udgør 7,8 milliarder kr., mens egenkapitalen er på 2,8 milliarder kr.

Massiv fremgang i 2020
Goldschmidt Holding A/S, som i 2020 opnåede et resultat før skat på 116 millioner kr. mod et overskud på 69 millioner kr. i 2019, havde på balancedagen 31. december 2020 aktiver for i alt 7.843 millioner kr. mod en balance på 7.665 millioner kr. året før.

Investeringsaktiverne udgjorde ved årsskiftet 5.247 millioner kr. mod 4.216 millioner kr. året før.

M. Goldschmidt Holding blev grundlagt i 1979 af ejer Mikael Goldschmidt, der i 2020 skiftede fra at være adm. direktør til en post som bestyrelsesformand i Goldschmidt-koncernen.

Læs om koncernens 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

M. Goldschmidt tjener over en halv milliard kr. på fem år

og Mikael Goldschmidt forventer mere vækst efter bomstærkt år

Læs eller genlæs i øvrigt det store portræt af Mikael Goldschmidt, ’- Jeg sover med støvlerne på’, i Estate Magasin nr. 1/2019, som kan læses her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Populære nyheder

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia