Projektchef Mikkel Lieberkind, AP Ejendomme. Foto: Estate Media/Claus Sall

Talent skifter til AP Ejendomme og bliver projektchef

Mikkel Lieberkind er ny projektchef i AP Ejendomme efter netop at være skiftet fra en stilling som projektudviklingschef i MT Højgaard Projektudvikling.

Hos det danske pensionsselskab skal han beskæftige sig med identifikation af nye investeringsmuligheder og projektudvikling fra A til Z.

31-årige Mikkel Lieberkind blev udpeget til Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2021, som er en liste med 35 talenter under 35 år på tværs af den danske ejendomsbranche.

Se alle 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2021

Se stort billedgalleri: Ejendomstalenter bliver hyldet – og får peptalk

Mikkel Lieberkind har en kandidat i Construction Management and Informatics og er 1. januar tiltrådt som projektchef i AP Ejendomme efter seks år MT Højgaard Projektudvikling, hvor han som nævnt sluttede i en stilling som projektudviklingschef.

Tidligere har Mikkel Lieberkind, der har læst på HD2 Corporate Finance på Copenhagen Business School og har en kandidat i Construction Management and Informatics fra Aalborg Universitet, blandt andet været et smut forbi MT Højgaards VDC-afdeling.

Læs også AP Pension køber Bostad for små 3,4 milliarder kr. – købsbud fra tre kontinenter

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder