Foto: Proptech Denmark/ULI.

Nyt internationalt program skal udvikle unge talenter i ejendomsbranchen

Unge talenter skal have mulighed for at netværke og lære af de bedste i den internationale ejendomsbranche. Men det er ikke bare lige sådan at finde en mentor eller blive del af et netværk, der tæller de tunge profiler hverken i Danmark eller internationalt. Det vil ULI, Urban Land Institute, hjælpe med at gøre noget ved. ULI er det ældste og største internationale netværk for alle mennesker, der arbejder med ejendom og byudvikling over hele verden. 

Sådan er der sikkert mange unge i ejendomsbranchen, som har tænkt, og nu får unge talenter fra alle dele af ejendomsbranchen en ny spændende mulighed for at udvikle deres faglige kvalifikationer og netværk i ejendomsbranchen.

Netop nu er det muligt at indstille unge talenter til årets talentliste Ung i Ejendom 2021. Og måske er der nogle af dem, der kan gøre sig endnu dygtigere ved at blive en del af det internationale talentprogram, Young Leaders Programme. I hvert fald søsætter ULI, Urban Land Institute, nu i Danmark det internationale talentprogram, Young Leaders Programme, der er målrettet talenter mellem 25 og 45 år i ejendomsbranchen.

Unge talenter skal lære om bokoncepter og digitale byer
ULI Denmark Executive Council bliver forankret med en styregruppe i Danmark med PropTech Denmarks adm. direktør, Nadim Stub, som formand for programmet.

– Formålet er at gøre unge talenter endnu dygtigere og give deres drømme vinger. Vi lever i en stadig mere international verden med et stigende fokus på bæredygtighed, innovation og digitalisering, og vi vil udvikle de unges kompetencer inden for disse områder samt områder som udvikling af nye bokoncepter og intelligente, digitale, bæredygtige byer, siger Nadim Stub.

I januar afholder ULI Young Leaders et infoarrangement, hvor alle interesserede kan høre mere om de muligheder, programmet tilbyder.

ULI er verdens ældste og største internationale netværk med mere end 45.000 medlemmer globalt og fra alle dele af branchen. Netværket er i dag repræsenteret i 15 lande i Europa, og i Danmark er blandt andet NREP, Rambøll, Hines, Catella, Bruun & Hjejle og Home.Earth stærkt engageret i netværket. De faglige redskaber bliver blandt andet mentorordninger, uddannelse og oplæg fra ledende medarbejdere samt jævnaldrende, der tidligt er nået langt i karrieren eller på anden måde er med til at præge branchen.

– Målet er at få talenter fra alle hjørner af branchen, det vil sige blandt investorer, udviklere, entreprenører, arkitekter, ingeniører, advokater, revisorer, banker samt den offentlige sektor, til at række ud efter karrierenetværket, siger Managing Director Jesper Bo Hansen, Catella Corporate Finance og formand for ULI Denmark.

Kompetencer og udvikling
Bæredygtig byudvikling står som en stadig større udfordring i alle lande, hvilket placerer ejendomsbranchen stadig mere centralt også i Danmark. Herudover tiltrækker branchen flere dygtige unge med en mere international tilgang til branchen og deres egen karriereudvikling.

– Vi skal sikre os, at de dygtigste og største talenter i ejendomsbranchen herhjemme får mulighed for at deltage og lære af de skarpeste personer i ULIs internationale netværk. På den måde skaber vi inspiration, faglig viden og medvirker til at understøtte den personlige udvikling for de personer, som er med til at tegne fremtiden. Vi skal overføre kompetencer og udvikle mennesker, og det er et enormt positivt og givende arbejde, vi har foran os, siger Jesper Bo Hansen

– Jeg er glad for den opbakning, vi har fået fra en række af de ledende virksomheder på tværs af branchen, og jeg håber, mange virksomheder i branchen vil se ULI Young Leaders som en mulighed for at understøtte deres egen talentudvikling, tilføjer Nadim Stub.

ULI Young Leaders Denmark har etableret en styregruppe, der altså har Nadim Stub som formand og derudover består af:

Simone Burrell, Senior Associate, Catella
Gitte Gylling Hammershøj Olesen, Chief Consultant, Sustainability, Rambøll
Nadia Varming, Investment Manager, P+ Pension
Neal Scott Hollingsworth, Associate, NREP
Parthia Ghaziani, Acquisition Manager, Hines
Philip Unger, Co-Founder, Home.Earth
Søren Kopp, Partner, Bruun & Hjelje
Der er desuden fortsat to åbne pladser i styregruppen.

Der er mulighed for at indstille talenter til Ung i Ejendom Talentlisten frem til og med den 4. november.

Her kan du indstille en eller flere kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

Læs eller genlæs over 15 talentportrætter fra 2021 og 2020





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder