Vær med til at sætte fokus på udvikling af talenter i den danske ejendomsbranche sammen med Estate Media.

Alle – virksomheder og enkeltpersoner i branchen – opfordres til at indstille mellem 1 og 5 kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021.

En fagjury vil på baggrund af de mange kvalificerede kandidater udvælge 35 talenter, som fortjener at komme på Ung i Ejendom Talentlisten 2021.

Nedenstående felter skal udfyldes for at indstille en kandidat for at sikre sammenlignelighed – husk venligst et billede af talentet i farver.

I indstillingsteksten bedes du inkludere informationer, der kan danne udgangspunkt for et portræt af talentet – portrætter publiceres løbende her på estatemedia.dk. Har du særlige bemærkninger, så skriv dem gerne under feltet ’begrundelse’. Den samlede talentliste – 35 under 35 – offentliggøres i Estate Magasin nr. 6, der udkommer den 29. november, og her på estatemedia.dk.

Bemærk: Man kan godt blive indstillet som kandidat, selvom man var med på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 – så længe man stadig er under 35 år.

Udfyld nedenstående felter

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her