Opdateret 5. november 2021:

Deadline for indstilling af kandidater er nu overskredet

Oprindelig tekst publiceret 30. september 2021:

Vær med til at sætte fokus på udvikling af talenter i den danske ejendomsbranche sammen med Estate Media.

Alle – virksomheder og enkeltpersoner i branchen – opfordres til at indstille mellem 1 og 5 kandidater til Ung i Ejendom Talentlisten 2021.

En fagjury vil på baggrund af de mange kvalificerede kandidater udvælge 35 talenter, som fortjener at komme på årets talentliste – i øvrigt i lighed med Ung i Ejendom Talentlisten 2020.

Nedenstående felter skal udfyldes for at indstille en kandidat for at sikre sammenlignelighed – husk venligst et billede af talentet i farver.

I indstillingsteksten bedes du inkludere informationer, der kan danne udgangspunkt for et portræt af talentet. Portrætter publiceres løbende her på estatemedia.dk. Har du særlige bemærkninger, så skriv dem gerne under feltet ’begrundelse’. Den samlede talentliste – Ung i Ejendom Talentlisten 2021 – offentliggøres i Estate Magasin nr. 6, der udkommer den 6. december, og her på estatemedia.dk.

Bemærk: Man kan godt blive indstillet som kandidat, selvom man var med på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 – så længe man stadig er under 35 år.

Afstemningen er slut.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her