Container Living i Kanalbyen i Fredericia. Foto: Container Living

Thylander bliver medejer af Container Living – ser stort potentiale

Thylander, der driver virksomhed inden for private equity real estate og asset management, har købt 10 procent af Container Living, der udvikler bæredygtige boliger baseret på modulære containerløsninger.

Investeringen for et ikke-oplyst beløb i Container Living Holding ApS sker som et led i udbygningen af Thylanders strategiske og operationelle platform.

– Vi har gennem et stykke tid fulgt Container Living og ser et stort potentiale i virksomheden og dens løsninger. En af nøglerne til at skaffe bedre og billigere kvalitetsboliger er modulært og standardiseret byggeri opført efter de principper der kendes fra bæredygtig industriel produktion, siger Managing Partner Kristian Krogh, Thylander, og fortsætter:

– Mange har forsøgt at knække denne nød, men ingen har på samme måde som Container Living formået at løse de tekniske udfordringer og skabe et gennemarbejdet koncept, der overholder alle de høje krav i bygningsreglementet og samtidig indarbejder social trivsel og bæredygtighed.

Når Container Living opfører bebyggelser, gennemføres en samskabelsesproces, der inddrager de kommende beboere. Der afholdes workshops med mulighed for at møde de andre beboere og sammen finde ud af, hvordan rammerne skabes for det gode liv i et moderne naboskab.

Læs også Overskud i Thylander halveret til 13 millioner kr. – forventer fremgang

Etableret i Vejle i 2016
Container Living blev etableret i Vejle i 2016. Visionen er at blive den førende innovative udvikler af modulbaseret containerbyggeri i Skandinavien og samtidig sætte nye og høje standarder inden for modulbyggeri, bæredygtighed samt fællesskab og trivsel.

Aktuelt er der etableret Container Living-bebyggelser i Vejle og Fredericia, og en ny blandet bebyggelse er under etablering i Roskilde-bydelen Musicon.

– Vi er meget begejstrede for at få Thylander ombord som en visionær og strategisk investor, der kan understøtte den næste fase af vores udvikling. Vi har brugt fem år på at udvikle konceptet og de tekniske løsninger, hvoraf flere er patenterede. Vores løsninger er fleksible og kan både etableres på permanente og midlertidige beliggenheder.

– Vi oplever stor interesse fra kommuner, boligselskaber og investorer, der vil skabe nye løsninger, byliv og betalbare boliger i områder under udvikling, siger adm. direktør Brian Gade, Container Living.

Underskud
Container Living Holding ApS måtte i både 2020 og 2019 sluge et bruttotab på 0,3 million kr. Alt i alt blev det til et negativt 2020-resultat før skat på 6,0 millioner kr. mod et underskud på 2,8 millioner kr. året før.

31. december 2020 havde selskabet en balance på 13,2 millioner kr. og en egenkapital på 0,3 million kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen