Kim Andersen tiltræder 1. september som adm. direktør i Newsec Property Asset Management Denmark. Foto: Newsec

Newsec henter ny topchef uden for branchen

Newsec Property Asset Management har indgået aftale med en ny adm. direktør til den danske del af den nordiske ejendomsforvalter. Det bliver Kim Andersen, der kommer fra en stilling som Vice President i If Skadeforsikring, der fra 1. september skal stå i spidsen for de 575 medarbejdere i Danmark og samtidig indtræder i Newsecs nordiske ledelse.

Det oplyser Newsec.

I marts meddelte Newsec, at Thomas Kempf efter knap tre år i spidsen for Newsec Property Asset Management Denmark stoppede for at vende tilbage til facility service-branchen som adm. direktør i Forenede Service, hvor han tiltrådte 1. maj.

Læs mere i Newsec-direktør Thomas Kempf stopper

Skifter fra forsikringsbranchen
Den kommende Newsec-direktør Kim Andersen kommer med erfaring fra nordiske organisationer og har de seneste syv år arbejdet i If Skadeforsikring, senest som Vice President, Head of Sales & Service, hvor han har været ansvarlig for en salgsorganisation med 300 medarbejdere. Et særligt fokus i sin tid i If Skadeforsikring har været på den digitale tranformation, forretningsudvikling, kultur og strategiske partnerskaber.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har fundet en empatisk og entreprenant leder til Newsec, der har bevist, at han kan opnå resultater med udgangspunkt i motiverede og glade medarbejdere. Kim Anderse har omkring 20 års erfaring med samarbejde i nordiske virksomheder og en stærk track record, når det gælder transformation af forretningsområder og organisationer.

– Samtidig kommer han fra en branche, der også lever af langvarige kunderelationer og værdiskabelse. Med de kvaliteter er han den helt rigtige til at lede Newsecs danske forretning og indfri vores ambitioner om ekspansion på det danske og nordiske marked, siger Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden.

Ny direktør er 38 år
Den 38-årige Kim Andersen ser frem til det næste skridt i karrieren og til at bruge sin erfaring i virksomheden og ejendomsbranchen, som er helt ny for ham.

– Jeg ser frem til at være med til at styrke vores organisation og skabe en endnu mere attraktiv arbejdsplads. Samtidig håber jeg på, at jeg vil kunne bidrage til, at vi bliver endnu skarpere på vores kunders behov og udnytte vores mange kompetencer og synergier på tværs af de nordiske markeder, siger Kim Andersen, kommende adm. direktør i Newsec Property Asset Management Denmark.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 65 milliarder euro – omkring 485 milliarder kr. – under forvaltning.

Som Estate Media har skrevet, kom Newsec Property Asset Management Denmark stærkt ud af 2020.

Læs mere i Ejendomsforvalteren Newsec øger top- og bundlinjen

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder