Kasper Stagis Nielsen og Maria Bloch-Jørgensen. Foto: Newsec/presse

Newsec opruster med kræfter fra RED og Reteam

Kasper Stagis Nielsen og Maria Bloch-Jørgensen er per 15. november og 1. december tiltrådt som henholdsvis udlejningschef og Leasing Manager i afdelingen Lease & Management i Newsec Property Asset Management.

Kasper Stagis Nielsen har 16 års erfaring med forhandling med kunder og har de sidste tre år i Cushman & Wakefield RED siddet i udlejningsafdelingen, hvor han blandt andet har håndteret udlejningssager for PFA. Han har tidligere arbejdet i Realkredit Danmark og Danske Bank.

Maria Bloch-Jørgensen kommer fra Reteam Group, hvor hun var Project Manager inden for erhvervsudlejning. Hun kommer med seks års erfaring inden for erhvervsudlejning og byudvikling samt detailstrategi for blandt andet shoppingcentre.

Newsec Property Asset Management Denmarks omsætning steg i 2019 til 376 millioner kr., mens resultatet før skat landede på 4,9 millioner kr. mod et underskud på 23 millioner kr. i 2018.

Læs mere i Ejendomsforvalteren Newsec lander overskud efter underskud på 23 millioner kr.

Læs også Newsec nærmer sig 600 medarbejdere med 50 ansættelser

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder