Adm. direktør Thomas Kempf, Newsec Property Asset Management Denmark. Foto: Newsec/Jesper Blæsild

Newsec-direktør Thomas Kempf stopper

Adm. direktør i Newsec Property Asset Management Denmark, Thomas Kempf, stopper ved udgangen af marts efter knap tre år i spidsen for den danske del af den nordiske ejendomsforvalter.

Det oplyser Newsec i en pressemeddelelse.

Thomas Kempf vender tilbage til facility service-branchen som adm. direktør i Forenede Service.

Thomas Kempf har siden 2018 stået i spidsen for Newsec Property Asset Management i Danmark, der i dag har 575 medarbejdere. Han tiltrådte et år efter Newsecs overtagelse af Datea i august 2017 og har dermed været central i rejsen fra national ejendomsadministrator til Nordens største full service-ejendomsforvalter.

Læs mere i Newsec nærmer sig 600 medarbejdere med 50 ansættelser

Vender tilbage til facility service-branchen
Thomas Kempf kom til Newsec fra Coor og vender efter de seneste år i ejendomsbranchen derfor nu tilbage til facility service-branchen.

– Efter en rigtig spændende tid i Newsec har jeg fået mulighed for vende tilbage til min gamle branche. Det har været nogle gode år i Newsec, hvor jeg har mødt mange dygtige og passionerede kollegaer, og derfor har det også været en svær beslutning at forlade Newsec, siger Thomas Kempf og fortsætter:

– Jeg efterlader organisationen et godt sted. Sammen har vi fået placeret Newsec med et stærkt kundetilbud og en unik markedsposition som et nordisk full service property house. Vi har skabt forandringer, så vi har kunnet føre an i den udvikling, som ejendomsbranchen har gennemgået, med en øget digitalisering og automatisering, krav om højere serviceniveau og udvikling af nye ydelser inden for blandt andet bæredygtighed.

På jagt efter ny direktør
Björn Lindeborg, chef for Newsec Property Asset Management i Norden og Baltikum og bestyrelsesformand i Newsec Property Asset Management Denmark, vil nu lede processen frem mod at finde en afløser til direktørposten for den danske del af forrentningen.

Thomas Kempf har været den drivende kraft i at skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere og dermed det bedste udgangspunkt for en sund forretning, hvor vi leverer kerneydelser af høj kvalitet og nye innovative løsninger til vores kunder. Newsec er i dag en anden virksomhed end for tre år siden, og Thomas Kempf har været helt central i vores vækstrejse på det danske marked og forankringen af vores værdier i organisationen. Jeg vil takke Thomas for hans store indsats og ønske ham held og lykke i hans nye position, siger Björn Lindeborg.

Newsec Property Asset Management er den største ejendomsforvalter i Nordeuropa med i alt 46 millioner kvm under forvaltning.

Som Estate Media har skrevet, er Newsec Property Asset Management Denmark kommet stærkt ud af 2020.

Læs meget mere i Ejendomsforvalteren Newsec øger top- og bundlinjen

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder