Admiralens Have får omkring 240 bæredygtige boliger. Illustration: Arkitema

AG Gruppen køber grund – her er planen

AG Gruppen har købt en cirka 27.000 kvm stor grund i bydelen Hjallese i det sydlige Odense. Her på den tidligere industrigrund vil projektudviklingskoncernen udvikle omkring 240 nye boliger, som skal bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld. Boligerne bliver 2-4-værelses-lejligheder og rækkehuse i to plan.

– Odense gennemgår disse år en spændende udvikling mod at blive en bæredygtig storby. Vi synes, det er sjovt at være en del af denne udvikling af vores hjemby, og med vores nye projekt i Hjallese giver vi byen 240 nye, bæredygtige boliger, hvor der udover den indre kvalitet i boligerne i høj grad er tænkt over livet mellem husene. Her giver vi odenseanerne mulighed for at bo i en ny, moderne bolig tæt på midtbyen, men samtidig i pagt med naturen og med letbanestop lige uden for døren, siger adm. direktør og hovedejer Robin Feddern, AG Gruppen.

Projektet er tegnet af Arkitema og er navngivet efter den have, der hørte til Portnerboligen til den gamle maskinfabrik på grunden; Admiralens Have.

Accura Advokatpartnerselskab har rådgivet AG Gruppen i købet.

I sidste uge offentliggjorde AG Gruppen årsregnskab, som viser, at projektudviklingskoncernen atter er gået markant frem.

Læs om selskabets resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

AG Gruppen mister direktør efter kort tid





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder