Kun hver 9. er kvinde i toppen af ejendomsbranchen

8. marts er kvindernes internationale kampdag. Og der er masser at kæmpe for i ejendomsbranchen. Redaktionen på Estate Media har gennemgået Danmarks største ejendomsselskaber med selvstændig bestyrelse og direktion, og resultatet viser, at der er meget lang vej endnu til diversitet i toppen af dansk ejendom.

Der er 2 adm. direktører i de 15 største selskaber, der er med på listen. Det drejer sig om Solveig Rannje i Velliv Ejendomme og Louise Hertz i Patrizia Danmark.

På bestyrelsessiden er der 7 kvinder ud af 60 medlemmer i alt. Det er Dorte Krak, der sidder i bestyrelsen sammen med 6 mænd. I Kereby sidder Diana Hoffmann, der repræsenterer Blackstone, og i Jeudan sidder Helle Okholm, i Barfoed Group sidder Lise Barfoed, og i Kirkbi sidder Sidsel Marie Kristensen foruden Rikke Lykke i Patrizia Danmark samt Gitte Aggerholm i Velliv Ejendomme.

Samlet set kommer Velliv Ejendomme og Patrizia Danmark ind på en absolut delt førsteplads med hele 2 kvinder ud af i alt 4 medlemmer af bestyrelse og direktion. Ingen andre selskaber har mere end 1 kvinde i alt i direktion og bestyrelse.

Se også Top 100: Her er Danmarks største ejendomsejere

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder