Podcast: Hidsigt boligmarked, sexisme og tæt på årets forbillede

Tid til at lægge benene op og pløje dig gennem ugens nyheder med kant og dybde. I podcasten Kamilla & Kompagni er vi i denne omgang heldige at få lov at gå tæt på en boligudvikler, et segment, som i den grad har overrasket i corona-krisen. Her hører du mere om, hvad du får, når du køber en bolig med fællesskab.

For alle med interesse for det kommunale system, så blev Årets Forbillede Københavns planchef. Det er han stolt af, og som han siger “det er overraskende, at man kan blive årets forbillede, når man egentlig arbejder med at regulere branchen”. Den ordentlighed, der alligevel følger med, har nok ledt til prisen.

Administrationsbranchen er mange gange udråbt til en usexet branche. Men det er der måske ved at blive lavet op på – flere aktører vil i hvert fald gerne bidrage til at gøre den mere agil og serviceorienteret. For eksempel ved at tage telefonen, – hør hvordan stifteren af det nye Norse Property Management får forklaret det på en pæn måde.

Og fra at være usexet til sexisme. Ejendomsbranchen er mandsdomineret – faktisk er der 4 interviews med mænd i denne udgave, men i hvert fald det, vi bringer med Peter Lilja, er så fint, for det viser, at det ikke kun er kvinder, der reflekterer og måske også er lidt rystede over, at der ikke sker mere på den front i ejendomsbranchen. Hør meget mere i Kamilla & Kompagni #2.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder