CEO Sheela Maini Søgaard, BIG, (tv) og chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media

Estate Podcast: Sådan rammer Corona Danmarks største arkitektfirma

– Vi vender blikket østpå. Vi oplever, at der er større aktivitet i Østen og i Fjernøsten, og vi er så heldige, at vi har medarbejdere med 40 nationaliteter, så vi kan rykke opgaver rundt, siger CEO og partner Sheela Maini Søgaard, BIG, i denne udgave af Estate Podcast.

Det er kun en af mange aktuelle emner, som Sheela Maini Søgaard er omkring. Ledelsesmæssigt har kommunikationsopgaven været det sværeste.

– Selvom vi normalt er kommunikative i BIG, så var det ret voldsomt at skulle vokse den muskel så meget. At ramme 600 mennesker er svært, og det er meget, meget svært at bevare en kultur, når man ikke kan mødes. Selvom vi var ret begejsterede for at kunne bevare produktiviteten, så manglede vi alt det der fyld, der opstår, når man mødes ved kaffemaskinen, og som gør, at man også ser lidt længere ind i fremtiden.

Samtidig er der også en sårbarhed i ledelsen i en krisesituation. For Sheela Maini Søgaard måtte balancere med at vise, at der var styr på situationen og samtidig selv have en vis usikkerhed.

– På mange måder er BIG krisevant. Så jeg følte egentlig, at vi havde et system og en infrastruktur, der kunne håndtere det. Det gælder for eksempel likviditet, som var den store bekymring i starten. Men der var mange andre udfordringer.

Nu gælder det især kulturen på de tre øvrige kontorer i New York, London og Barcelona, for det er kun Danmark, der er oppe at køre igen. Og for de bygningsinteresserede, så fortæller Sheela Maini Søgaard også, hvor BIG især fokuserer og forventer redesign i lyset af coronakrisen.

Hør hele podcasten her, hvor du får et spændende og overraskende indblik i ledelsen af Danmarks største arkitektfirma.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder