Ny podcast: Nyhedsmagasin med interviews og debat

I podcasten Kamilla & Kompagni dykker chefredaktør Kamilla Sevel ned i aktuelle nyheder og inviterer gæster med til at kommentere på personlige vinkler og tendenser i ejendomsbranchen.

I denne udgave spørger hun to markante profiler om ejendomsbranchens egen rolle i regeringens udspil om lagerbeskatning.

– Vi har måske sovet i timen, siger Mette Seifert, M7 Real Estate, og Bjarne Jensen supplerer: – Det er reelt den anden dummebøde, vi får på meget kort tid. Men det er samtidig fup og fidus for det er ikke nye penge i systemet, men penge, som staten alligevel ville få. Set med samfundets øjne er det galimatias, men med mæglerøjne ser det jo godt ud, siger Bjarne Jensen.

Kamilla Sevel får også en snak med verdens største ejendomsmægler Engel & Völkers nye repræsentant i Danmark om deres helt nye satsning, og her bliver det afsløret, at den tyske mæglerkæde bestemt ikke var førstevalget, men nu virker som det ideelle match – ikke mindst fordi der udover erhvervsmarkedet vil blive satset på liebhavermarkedet.

Og så fortæller den nye ledende ejendomspartner i Lundgrens – som er kvinde – om rollen og transaktionsmarkedet.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder