Michael Karlsen. Foto: Presse

Formuepleje Ejendomme henter udlejningschef i Danbolig

1. marts tiltræder Michael Karlsen som udlejningschef i en nyoprettet stilling i Formuepleje Ejendomme.

52-årige Michael Karlsen kommer med 25 års erfaring inden for salg, markedsføring og kommunikation og har arbejdet som ejendomsmægler gennem knap syv år, blandt andet som indehaver af flere ejendomsmæglerbutikker, senest som indehaver af Danbolig Aarhus Nord.

Tidligere har Michael Karlsen haft sit eget kommunikations- og reklamebureau (Jugel & Co) og arbejdet som markedschef i Morgenavisen Jyllands-Posten i knap 14 år.

I Formuepleje Ejendomme bliver hans opgave som udlejningschef at videreudvikle kapitalforvalterens ejendomsporteføljer.

– Ved at sikre os en kapacitet som Michael Karlsen kan vi skabe nogle optimale rammer for vores ejendomme og dermed opnå en lavere tomgang og udnytte lejepotentialet i vores ejendomme til fulde. Ansættelsen af ham er et udtryk for den ambition om videreudvikling af Formuepleje Ejendomme, som vi er i fuld gang med, siger direktør Kristian Voldsgaard, Formuepleje Ejendomme, i en meddelelse.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder