Ejendomsdirektør og partner Lars-Erik Larsen, Formuepleje. Foto: Formuepleje

Formuepleje køber 66 lejligheder i Valby som først indkøbte ejendom

Efter indtoget på ejendomsmarkedet i efteråret 2017 har Formueplejes første ejendomsfond nu købt sin første ejendom.

Det drejer sig om en beboelsesejendom med 6.833 kvm udlejning i Valby på adressen Montagehalsvej 3-1. Den nyopførte ejendom har 66 fuldt udlejede lejligheder.

Ejendommen finansieres med lange realkreditlån i BRFkredit fordelt med 132 millioner kr. med fast rente i 30 år og 33,3 millioner kr. med fast rente i 20 år og egenkapital fra investorerne i Formuepleje Ejendomme.

– Vi vurderer, at der er tale om en fair og attraktiv pris, siger ejendomsdirektør og partner Lars-Erik Larsen, Formuepleje.

Sælger er Europa Real Estate IV S.à.r.l. Luxembourg og Keystone Investment Management A/S. Formueplejes rådgivere på transaktionen har været Holst, Advokater og PWC.

Parterne har aftalt ikke at oplyse købesummen.

Har to ejendomsfonde – flere opkøb på vej
Formueplejes har både en første og anden ejendomsfond.

– For den første fonds vedkommende håber vi at afslutte endnu et køb inden sommer i Aarhus, så vi er repræsenteret i begge de største byer i Danmark. Og når det er sket, er fond 1 fuldt investeret, og vi planlægger til efteråret at foretage de første ejendomsinvesteringer i Formuepleje Ejendomme 2, siger Lars-Erik Larsen.

Læs også Ugen i Ejendom: Madmarked i Boltens, Falsled Kro og nye fonde hos Formuepleje prægede ugen

Læs også Jeanett Vestergaard skal styre investorrelationer i Formueplejes nye ejendomsfonde

Læs også Formuepleje har fuldtegnet 125 mio. kr. til ejendomsfond – ny fond på vej





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder