To byer kåret som Danmarks bedste handelsbyer

Holstebro og Præstø er kåret som ’Danmarks Bedste Handelsbyer’ 2020.

Det sker, efter Detailforum og ICP for ottende gang har kåret landets bedste handelsbyer. I alt 22 byer har valgt at deltage i år.

I hver handelsby er der gennemført 100 interviews med bymidtens kunder, der kommer i bymidten mindst én gang om måneden.

Herudover har en jury bestående af nøglepersoner fra branchen foretaget en bedømmelse af handelsbyerne blandt andet på baggrund af et spørgeskema udfyldt af de enkelte handelsbyer. Her har handelsbyen redegjort for, hvad der gør deres bymidte speciel, og hvordan der arbejdes på at gøre den endnu mere attraktiv.

Juryen består af Mia Christiernson, Erhvervsstyrelsen, Claus Ravn, Realdania By & Byg, Nina Bang, Årstiderne Arkitekter, Eva Handest, Danske Shoppingcentre, Berith Mavromatis, BM Arkitekter, Helle Busck Fensvig, Børnenes Boghandel, og Per Nyborg fra ICP.

Kåringen af Danmarks Bedste Handelsbyer er sket på baggrund af resultaterne af kundeinterviewundersøgelsen samt juryens bedømmelser. Kåringen fandt sted torsdag ved et arrangement i Messe C Fredericia.

 

De deltagende byer:

Asnæs, Fredericia, Herning, Holstebro, Køge, Middelfart, Nykøbing Sjælland, Næstved, Præstø, Ringe, Roskilde, Slagelse, Stege, Svendborg, Sønderborg, Tønder, Vejen, Vejle, Viborg, Vordingborg, Aabenraa og Aalborg

Priser uddelt:

Danmarks Bedste Handelsby over 20.000 indbyggere: Holstebro

Danmarks Bedste Handelsby under 20.000 indbyggere: Præstø

Danmarks Hyggeligste Handelsby: Køge

Danmarks Flotteste Handelsby: Vejle

Danmarks Bedst Markedsførte Handelsby: Middelfart

Danmarks Mest Servicemindede Handelsby: Herning

Danmarks Mest Innovative Handelsby: Fredericia





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder