Foto: Google

Kommune køber ejendom til opførsel af nyt sundhedscenter

Region Syddanmark og Middelfart Kommune har indgået aftale om salg til Middelfart Kommune af en række ejendomme og arealer på knap 7.000 kvm, som ligger ved Sygehus Lillebælt, Middelfart. Her vil kommunen opføre et nyt sundheds- og frivilligcenter.

Centret forventes at blive omkring 4.500 kvm og kommer blandt andet til at indeholde rehabilitering, genoptræning, forebyggelsesindsatser, sygeplejen, frivillighed og praktiserende læger.

Næste skridt i processen er, at alle interessenter og involverede i et nyt sundheds- og frivillighedscenter bliver inviteret til en ud af flere workshops i foråret 2021. Herefter skal byggeriet i udbud, og første spadestik forventes i 2022 med ibrugtagning i vinteren 2023/24.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen