Fra venstre: Peter Ebling, Kenneth Guldborg og Mark Skovsende Pedersen. Foto: H+Arkitekter

Endnu et arkitektfirma åbner afdeling i Odense

H+Arkitekter skruer op for sine vækstplaner i Danmark ved at åbne kontor i Odense. ’H+Odense’ er det fjerde kontor i rækken, og arkitektvirksomheden er nu repræsenteret i København, Aarhus, Nakskov – og Odense.

– H+Arkitekter har i flere år haft stigende aktiviteter uden for hovedstadsområdet og løser i dag opgaver i hele landet. Vi finder det derfor naturligt at være til stede her i Danmarks tredjestørste by. Med lokalkontorerne kommer vi endnu tættere på vores kunder og forstærker derved muligheden for at opbygge de stærke relationer, der sikrer det gode samarbejde og de vellykkede projekter, siger adm. direktør Rasmus Klausen, H+Arkitekter.

Det er et kendt ansigt i branchen, der står i spidsen for H+Arkitekter i Odense. Fra den 1. august har den nye regionschef Peter Ebling og resten af Odense-teamet taget imod kunder og samarbejdspartnere på kontoret i Sverigesgade på Odense Havn.

Peter Ebling kommer fra en stilling som teknisk direktør og afdelingsleder for Casa Arkitekter i Odense. Tidligere har han været regions- og markedschef i OBH Rådgivende Ingeniører, salgschef og partner i Creo Arkitekter samt projektchef i et entreprenørfirma.

H+Arkitekter landede i 2019 en omsætning på 59 millioner kr. mod 51,2 millioner kr. i 2018, mens resultatet før skat voksede til 7,5 millioner kr. fra 7,3 millioner kr.

– Årets resultat anses for tilfredsstillende og et udtryk for den fortsat positive udvikling, som H+Arkitekter A/S gennemgår, fremgår det af 2019-rapporten.

Sweco også åbnet med arkitekter
Som Estate Media skrev i juli, åbnede også ingeniør- og arkitektvirksomheden Sweco 1. august en arkitekttegnestue på Fyn. Den nye arkitekttegnestue, der bliver en del af Swecos Odense-kontor, binder arkitekt- og ingeniørfaglighederne sammen og forbinder de to arkitektbrands i virksomheden – Årstiderne Arkitekter og Kant Arkitekter.

Læs mere i: Sweco åbner arkitektafdeling i Odense ​​​​​​​

Fakta: H+Arkitekter

H+Arkitekter A/S er specialiseret i rådgivning til professionelle bygherrer og består af 65 medarbejdere. Udover klassisk totalrådgivning har firmaet selvstændige afdelinger for kulturarv, indretning, byggeledelse og Facility Management

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder