6-dagesregel rammer igen. Endnu et hotel konkurs

Guldsmeden Hotels-gruppen oplyser i en pressemeddelelse, at et af kædens franchise-hoteller, Bertrams Guldsmeden på Vesterbrogade 107 i København, onsdag har accepteret at blive erklæret konkurs.

Det er i høj grad regeringens 6-dagesregel om, at turister skal booke mindst 6 dage på et hotel for at få lov til at tage på ferie i Danmark.

– Vi har naturligvis gjort alt for at hjælpe vores franchise-indehaver med at finde en redningsplan, men 6-dagesreglen og de lukkede grænser gjorde det ulykkeligvis umuligt. Vi må derfor sige farvel til hotellet, som blev solgt fra i 2009 og blev drevet videre af ejeren i tæt samarbejde med Guldsmeden Hotels-gruppen, under hensyntagen til vores franchise-koncept, skriver Guldsmeden Hotels.

Det er Thylander Gruppen som ejer ejendommen. Bestyrelsesformand Lars Thylander har allerede gjort sig tanker om, hvad han skal gøre med ejendommen, hvilket kan læses i artiklen herunder.

Læs mere: Thylander: – Oplagt at konvertere hotel til boliger

De øvrige 5 Guldsmeden-hoteller i København er fortsat på egne hænder, og Bertrams Guldsmedens konkurs får ingen indflydelse på driften af disse.

– De berørte gæster vil blive tilbudt at flytte deres overnatninger til et af de fire åbne Guldsmeden-hoteller i København, og vi vil naturligvis sørge for at give dem et ligeså dejligt ophold, som de havde set frem til at få på Bertrams Guldsmeden, skriver hotelkæden.

Guldsmeden Hotels-gruppen omfatter således nu 5 hoteller i København, 1 i Aarhus, 1 i Oslo, 1 i Berlin, samt to i Reykjavik. Øvrige franchise-hoteller er hotellerne i hhv. Aarhus og Reykjavik.

– Guldsmeden Hotels-gruppen er indtil videre ikke i vanskeligheder – dog kan det ikke pointeres nok, at den vilkårlige og uforklarlige 6-dages-regel er en hidtil uset udfordring for vores branche, skriver Guldsmeden Hotels.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder