Foto: Hotel Annex Copenhagen

Endnu et hotel byder velkommen til studerende

Det er den samme historie hvert år i august: Studerende mangler boliger til studiestart. Også i år. Men nu vil københavnske hotelejere lave om på den historie. De har, som tidligere skrevet hos Estate Media, store vanskeligheder pga. corona-krisen, og ifølge Horesta, er mange i fare for at gå konkurs.

Derfor er det nye tiltag med at tilbyde de studerende at bytte deres SU for et hotelværelse ganske logisk. Det har Hotel Annex Copenhagen, som ligger på Helgolandsgade, også indset, så derfor reklamerer de med at man kan bo hos dem i en måned for 5000 kr.

Rundt om hjørnet på Vesterbrogade har Hotel Savoy også foretaget samme manøvre og udbyder værelser til 5500 kr. Hotelindehaver Karim Nielsen regner med at have de studerende boende indtil næste år.

– Fra nu til april bliver det ikke noget problem. Så må vi se, om markedet kommer tilbage næste sommer. Normalt driver man sin forretning ud fra høj belægning til høje priser. Men nu er der ingen, der regner med mere end 30-40 procent til meget lave priser, siger Karim Nielsen.

De nye hotelgæster får ugentlig rengøring af værelserne med i prisen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder