Arkitektbranchen. Forhandling. Underskrift. Regnskab.

Investorer i ejendomskarrusel: ’En ulækker forretningsmodel’

Et netværk af ejendomsinvestorer ejer tilsammen mindst 77 ejendomme i dårlig stand i 26 danske kommuner, hvilket skaber bekymringer hos myndigheder og lejere.

Det viser en kortlægning, Berlingske har lavet.

Ifølge avisen findes der mange eksempler på, at nogle af ejendomsinvestorerne ikke stopper trods retskendelser, skimmelsvamp eller lejere, som har gjort krav på deres tabte penge efter fraflytning.

Borgmester Holger Schou Rasmussen (S), Lolland Kommune, er stærkt kritisk over for ejendomsinvestorernes metoder.

– Danskere burde ikke bo i slum i 2020. Det er en gennemført ulækker forretningsmodel, siger borgmesteren til Berlingske.

Ejendomsinvestorerne Erik Friedlænder og Kenneth Schwartz Thomsen, hvor Kenneth Schwartz Thomsen er kendt fra finanskrisen, fordi hans lån i Roskilde Bank på godt 900 millioner kr. var en årsagerne til, at banken kollapsede i sommeren 2008, da finanskrisen begyndte at buldre i Danmark, afviser kritikken over for Berlingske.

Læs mere i – Ikke en tilgang til udlejning, vi på nogen måde kan bakke op om

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder