Estate Media –

Nyheder – Danmark

Per Svob og Karl-Martin Buch Frederiksen. Foto: Sweco

Sweco åbner arkitektafdeling i Odense ​​​​​​​

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed opruster på Fyn

Søren Duran Duus

fredag 3. juli 2020 8:18

Den 1. august åbner ingeniør- og arkitektvirksomheden Sweco arkitekttegnestue på Fyn. Den nye arkitekttegnestue, der bliver en del af Swecos eksisterende Odense-kontor, binder arkitekt- og ingeniørfaglighederne sammen og forbinder de to arkitektbrands i virksomheden – Årstiderne Arkitekter og Kant Arkitekter.

– Vi har længe ønsket at åbne en tegnestue i Odense. Det gør en verden til forskel at være fysisk forankret i byen, hvor vi allerede har flere igangværende projekter og mange kommende interessante udbud. Vi har fundet den rette arkitekt til jobbet, og sammen med de nuværende 60 ingeniører og konstruktører på kontoret i Odense er jeg sikker på, at vi har gode muligheder for at etablere os og yde integreret rådgivning til kunder på Fyn, siger Torben Klausen, direktør for arkitektdivisionen i Sweco Danmark.

Etableringen af et samlet ingeniør- og arkitektmiljø i Odense er en del af Swecos strategi om at tilbyde kunderne fuldt integrerede rådgivningsydelser fra fælles kontorer. I dag har Sweco fælles ingeniør- og arkitektkontorer i København og Silkeborg og fra 1. august altså også i Odense. Ved årsskiftet åbner Sweco endnu et fælles kontor med både ingeniører og arkitekter i Aarhus.

Sweco, der er baseret på den gamle ingeniørvirksomhed Carl Bro og siden har skiftet navn til Sweco, har de senere år styrket kompetencerne med opkøb af Årstiderne Arkitekter i 2018 og senest Kant Arkitekter i marts 2020. Fra 1. august er Sweco officielt repræsenteret med arkitektydelser med afsæt i Odense.

Læs mere i Sweco fortsætter opkøb – overtager Kant Arkitekter

Ny leder hentet fra egne rækker
Lederen af Swecos nye fynske arkitektafdeling er rekrutteret fra egne rækker. Det er Karl-Martin Buch Frederiksen, og han var indtil opkøbet i marts 2020 partner med ansvaret for den arkitektoniske udvikling i Kant Arkitekter. Sammen med Per Svop, som leder ingeniørteamet i Odense i dag, skal Karl-Martin Buch Frederiksen lede det fælles arkitekt- og ingeniørkontor.

– Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af Odense-kontoret og bygge arkitekttegnestuen op. Jeg brænder for at skabe bedre byggeri – arkitektur, der ser fremad, og som har kunden i centrum. Med det nye arkitektteam har vi en unik mulighed for at skabe et tværfagligt arbejdsrum, som bygger videre på de erfaringer, vi har gjort os i det strategiske partnerskab Trust. Og som er i tråd med de høje ambitioner, vi i Sweco har inden for integreret rådgivning, hvor mange af vores 300 arkitekter og 1.000 ingeniører arbejder tæt sammen på projekter over hele landet, siger 36-årige Karl-Martin Buch Frederiksen.

Han har en baggrund som konstruktør og arkitekt og har de seneste 14 år arbejdet som arkitekt og senest partner i Kant Arkitekter i København.

Karl-Martin Buch Frederiksen får titelen kreativ chef.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Nrep henter projektudviklingsdirektør hos Danica Ejendomme

Pluss, Virksomheder og mennesker / torsdag 13. august 2020

Dansk familieejet investor køber stor portefølje af international investor

Pluss, Investering / torsdag 13. august 2020

Kommune sælger 22.000 kvm. grund

Industri og logistik / torsdag 13. august 2020

To nye på vej i Byggesocietetets landsbestyrelse

Virksomheder og mennesker / torsdag 13. august 2020

– Markedsfører en tredjedel af boligmarked med proptech

PropTech, Pluss, Nordisk / torsdag 13. august 2020

Vinder opgave på journalisthøjskole-grund

Bolig, Byggeri / torsdag 13. august 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 20. august kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Tirsdag den 25. august kl. 09:00

VENTELISTE - Paragraf 5, stk. 2

- konsekvenser og fremtidsperspektiver

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland