Adm. direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration. Foto: Taurus

Taurus lander stor aftale med Capman

Taurus Ejendomsadministration har indgået aftale med finske Capman Real Estate om administration af omkring 800 lejemål i Danmark, som den finske kapitalfond forvalter for en udenlandsk investor.

For en udenlandsk investor har Capman siden 2016 opkøbt en række nybyggerier i Aarhus og København og forvalter for denne investor i dag en portefølje i Danmark på omkring 800 boliger, der blandt andet omfatter 340 lejemål i Risskov Brynet ved Aarhus, og senest er 196 lejemål på Trianglen i Aarhus kommet til.

– Vi er meget stolte over, at Capman har valgt os som administrator for dette mandat, og vi er allerede godt i gang med administration af porteføljen, siger adm. direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration.

Samlet cirka 1.000 lejemål
Hos Capman er der selvsagt også tilfredshed med aftalen.

– Vi har hurtigt fået et godt samarbejde etableret, og Taurus har indtil videre leveret på alle parametre, siger Investment Director Robert Feldt, Capman Real Estate.

Capman har samlet over 3 milliarder euro – over 22 milliarder kr. – under forvaltning.

Taurus har samtidig overtaget administrationen af en række bolig- og erhvervslejemål i Capmans øvrige fonde, så de samlede aftaler omfatter cirka 1.000 lejemål.

Taurus Ejendomsadministration blev etableret i 2014, hvor de daværende partnere i Sadolin & Albæk sammen med Keystone Investment Management overtog administrationsafdelingen i det tidligere Essex Invest.

Læs om 2019-regnskabet i Taurus lander rekordoverskud – sigter mod ’robust vækst’

Fakta: Taurus Ejendomsadministration

– Taurus Ejendomsadministration er specialister i administration og service af investeringsejendomme samt boligudlejning

– Selskabets kunder er primært professionelle aktører

– Taurus administrerer ejendomme over hele landet for nogle af de største investorer på det danske marked

– Taurus har i alt 65 medarbejdere på kontorerne i Aarhus og København

– Ejendomme for cirka 24 milliarder kr. under administration

– Blandt Danmarks fem største virksomheder inden for administration af investeringsejendomme

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder