Capman køber 11.000 kvm lejlighedsprojekt i Aarhus

en Aarhusianske udvikler Domis har solgt 11.347 kvm af projektet Brynet ved Riis Skov – et stenkast fra Aarhus Midtby.

Størrelsen, indretningen og lejeniveauet på lejlighederne i to først færdigbyggede bygninger gør dem attraktive som lejelejligheder for fx studerende og unge par. Den tredje bygning vil blive leveret i september 2019, og alle de 99 lejligheder forventes at blive solgt til private.

Ejendommene ligger tæt på Riis Skov, offentlig strand, Aarhus Universitet, Veri Centret, det nye Universitetshospital og det er nemt at pendle til byens centrum. Den nye letbanes stoppested ligger 600 meter væk. Området omkring Risskov Brynet vil blive yderligere udviklet med flere beboelsesejendomme og to supermarkeder i løbet af de næste par år.

– Vi er begejstrede over at have fået ejendommen i Risskov Brynet ind i vores portefølje af beboelsesejendommen i Danmark. Trenden omkring stigende urbanisering fortsætter med at styrke markedet for beboelsesejendomme i Aarhus. Unge mennesker fra alle dele af Jylland kommer til Aarhus for at studere, og en stor del af dem slår sig ned i byen, når de har færdiggjort deres studier. Vi har til hensigt at foretage lignende investeringer i beboelsesejendomme i år, siger Peter Gill, investeringsdirektør hos Capman Real Estate.

Læs også: Capman ansætter investeringschef

Læs også: Capman foretager første opkøb i Carlsberg Byen til udviklingsprojekt (+)

Læs også: Casa henter nye direktører hos NCC

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder