Capman ansætter investeringschef

Capman styrker sit nordiske investeringsteam ved at ansætte Robert Feldt som investeringschef. Robert vil arbejde fra Capmans kontor i København og skal bidrage til at øge antallet af ejendomstransaktioner i det danske team af ejendomsspecialister.

Robert Feldt skifter tilværelsen som selvstændig ud med stillingen hos CapMan. Han har erfaring inden for ejendomsrådgivning og juridisk og kommerciel projektstyring. I de seneste par år har han hovedsagelig gennemført store ejendomstransaktioner for pensionskasser. Før dette var han chef for Asset Management and Legal hos Euro Ejendomme, et ejendomsinvesteringsfirma der opererer på de danske og tyske ejendomsmarkeder.

– Det er med glæde, at vi byder Robert velkommen til Capman. Roberts alsidige internationale ekspertise inden for forhandling og styring af ejendomshandler så vel som projektstyring, kombineret med et stærkt netværk, understøtter vores værdiskabende tilgang i Norden. Han er et fortræffeligt supplement til vores team af 5 specialister i København, siger Torsten Bjerregaard, Managing Partner hos Capman Real Estate.

Læs også: Capman foretager første opkøb i Carlsberg Byen til udviklingsprojekt (+)

Læs også: Capman køber 14.000 kvm industri- og kontorejendom i Hvidovre

Læs også: 4 milliarder kr. investering kommer til at blive i Goldschmidts familie for bestandigt

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder