Illustration: KHR Arkitekter

Team med V2C vinder opgave på milliardbyggeri

Sammen med et konsortium har bygherrerådgivningsfirmaet V2C vundet en opgave for Vejdirektoratet. Det er inden for byggeledelse, arbejdsmiljøkoordinering og fagtilsyn på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Sund, der opføres på Syddansk Universitet, SDU, i Odense.

Konsortiet består af EKJ, Dall & Lindhardtsen og KHR Arkitekter med V2C og Geo som underrådgivere.

Opgaven har et samlet rådgiverhonorar på 20 millioner kr. Anlægssummen på det samlede byggeri er på cirka 1 milliard kr., oplyser V2C.

– Vi er stolte af, at V2C bliver en del af et stærkt fagligt team, og vi ser frem til at være med til at skabe et godt byggeri, siger direktør og ejer Peer Kisbye, V2C.

PFA har netop politianmeldt V2C
Som Estate Media har skrevet, meddelte PFA torsdag aften, at pensionsselskabet har politianmeldt bygherrerådgivningsfirmaet V2C for at tilbyde returkommission. PFA er i fuld gang med at udvikle Redmolen, der ligger i forlængelse af Århusgadekvarteret i Nordhavnen i København.

Læs mere i V2C politianmeldt i sag om returkommission

Læs også Branchefolk rystet over krav om returkommission

Fakta: Nyt Sund

  • Nyt Sund bliver fysisk bindeled mellem det eksisterende universitet og det nye supersygehus, Nyt OUH, og kommer til at udgøre en del af den nye såkaldte Vidensakse, som forbinder de to institutioner mellem teori og praksis, forskning og behandling
  • Byggeriet på 50.740 kvm er placeret umiddelbart syd for SDU
  • Første spadestik blev taget i november 2019. Ibrugtagning forventes medio 2023

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder