Illustration: Årstiderne Arkitekter

KPC og Årstiderne Arkitekter valgt til centralt projekt i Aarhus

Det bliver KPC Ejendomsudvikling og Årstiderne Arkitekter, som skal stå for et blandet bolig- og erhvervsprojekt på arealet mellem Æggepakkeriet og Godsbanens værksteder i Aarhus.

Det har byrådet i Aarhus Kommune vedtaget.

Dermed færdiggøres Godsbanens nordlige del. Byrådet har godkendt salget af byggefeltet mellem Æggepakkeriet og Godsbanens værksteder til KPC Ejendomsudvikling.

Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek, Venstre, håber, at de åbne stueetagerne ud mod Kjeld Tolstrups Gade bliver fyldt med små erhvervsdrivende, som kan bidrage til et kreativt miljø i området.

Byrådets beslutning er resultatet af et offentligt udbud, hvor KPC Ejendomsudvikling har budt ind med et projekt tegnet af Årstiderne Arkitekter.

– Vi glæder os til at realisere vores projekt på dette ualmindeligt spændende og centrale sted i Aarhus, hvor vi kommer til at bidrage meget fint til mangfoldigheden i området. Projektets byhuse vil utvivlsomt tiltrække familien med børn, der ønsker den bynære beliggenhed. Lejlighederne vil tiltrække det yngre publikum herunder studerende. Og så tror vi på, at de mindre erhvervslokaler i stueplan vil blive et aktiv for området, siger udviklingsdirektør Henrik Hoffmann, KPC.

Når byggetilladelsen er på plads, kan KPC Ejendomsudvikling sætte skovlen i jorden og gå i gang med projektet.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder