Klaus Thanbech. Foto: Deas

Ny Deas-chef skal hjælpe kunder med at udvikle ejendommene

Klaus Thanbech er netop tiltrådt som ny afdelingschef for bygherrerådgivning i ejendomsforvaltningsselskabet Deas.

Han får det overordnede ansvar for at rådgive Deas’ kunder og varetage deres interesser i byggeprojekter, så ejendommenes værdi optimeres, så der opnås en driftssikker og langtidsholdbar løsning.

Klaus Thanbechs og hans 16 medarbejdere rådgiver i forbindelse med opførelse af bolig- og erhvervsejendomme samt udvikling af eksisterende ejendomme.

Teamet beskæftiger sig med bygherrerådgivning af nyopførte ejendomme og større udviklingsprojekter i porteføljen af shoppingcentre. Blandt de igangværende projekter er blandt andet ombygning af Amager Centret på vegne af Danske Shoppingcentre og større boligprojekter i Gartnerbyen i Odense på vegne af PFA.

Klaus Thanbech kommer fra en stilling som bygherrerådgiver i Arpe & Kjeldsholm, hvor han primært har arbejdet med byggerier i Carlsberg Byen i Valby. Han har stor erfaring fra byggebranchen, blandt andet fra JM og MT Højgaard.

Som afdelingschef for bygherrerådgivning i Deas refererer Klaus Thanbech til Kristian Kongstad, der er afdelingsdirektør i ejendomsforvaltningsselskabet med ansvar for selskabets byggetekniske afdeling.

Deas Holding ejes af en fond under Montagu Private Equity med hovedkontor i London.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder