Afdelingsdirektør Morten Clausen, Deas. Foto: Deas
Afdelingsdirektør Morten Clausen, Deas. Foto: Deas

Ejendomschef i Københavns Kommune bliver afdelingsdirektør i Deas

Morten Clausen tiltrådte 1. oktober som ny afdelingsdirektør og overordnet ansvarlig for ejendomsforvaltningsselskabet Deas’ afdeling for facility services. Han skal lede og udvikle facility services, der varetager ejendomsdrift og viceværtservice på over 700 ejendomme.

Morten Clausen skal sammen med sine teams, der rummer cirka 350 administrative medarbejdere og viceværter, både sikre en effektiv daglig facility service til glæde for beboere og lejere, ligesom Deas’ ydelser skal udvikles.

53-årige Morten Clausen har de seneste 11 år arbejdet med facility services. Han kommer fra en stilling som ejendomschef i København Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning, hvor han har haft det overordnede ansvar for over 400 medarbejdere inden for facility services, energioptimering, vedligeholdelsesprojekter og udviklingsprojekter.

Deas-koncernen (Deas Holding) rummer de to datterselskaber Deas og Deas Asset Management, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Den samlede portefølje under administration er cirka 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag.

Deas Holding ejes af en fond under Montagu Private Equity med hovedkontor i London.

Seneste navnenyheder:

Gaihede får igen ny adm. direktør: Brug for at komme op i gear

Industriens Pension ansætter ny ejendomsinvesteringschef – skal øge især danske investeringer

Ny direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen i København

Christian Melgaard er en af to nye chefprojektudviklere i DSB Ejendomsudvikling

Terje List erstatter Jesper Loiborg som KFI-direktør øjeblikkeligt (+)

Læs mange flere navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder